Обери місто

2 зміна - 21.06 – 02.07 - Тематична програма «Медіа-табір Смайл парк»

На час зміни табір перетворюється на великий телерадіоцентр. Загін - телерадіокомпанія, в якій є свої журналісти, кореспонденти, оператори, редактори, ведучі та т.п. Вожаті - директор / керівник ТРК..

Рада директорів оголошує конкурс серед телерадіокомпаній за право працювати на провідних телеканалах і радіостанціях Холдингу. Протягом всієї зміни телерадіокомпанії проявляють себе в різних жанрах ЗМІ. Кожен день загони заробляють бали за успіхи в своїх репортажах, програмах, виступах, друкованих виданнях. В кінці зміни відбудеться церемонія нагородження телерадіокомпаній.

Кожна ТРК може претендувати на різні номінації. Це буде залежати від того, як протягом зміни виявляв себе загін. Онлайн трансляції, новини (радіо і відео), друковані видання, жовта преса (підцензурна) і т.д. - все це і чекає нас під час реалізації даної програми.

Інтерв'ю - розмова журналіста з цікавою особистістю-великим фахівцем, зі свідком або учасником якої-небудь події.

Репортаж - інформаційний жанр, в якому факти подаються під приправою авторських спостережень, відчуттів, коментарів, тому що журналіст стає свідком важливої ​​події.

Випуск новин - чітко вибудувана програма, в якій присутній простий виклад фактів (дикторський текст), міні-інтерв'ю стосовно яких-небудь проблем, актуальні репортажі.

Про що ж будуть наші телесюжети, радіорепортажі та випуски газет? Звичайно ж, про самих себе - про наші відкриття та досягнення, подорожі та пригоди. І, зрозуміло, про табір! Де ще ви знайдете стільки казок і історій! Це дивовижне місце - невичерпне джерело тем для юних співробітників Медіа-табору KIDS CLUB!

А що в результаті? В кінці відпочинку нас чекає велике свято, де будуть нагороджені телерадіокомпанії - переможці в різних номінаціях: «Краще інтерв'ю», «Кращий репортаж», «Кращий випуск новин», «Краща стаття» і т.д. А найкраща телерадіокомпанія отримає «ТЕФІ».

0 0)
Назад

Бажаєте безлімітних розваг?
Завітайте в Smile Рark

Ми чекаємо вас у

Харків, вул. Григорія Сковороди  2а,
ТРЦ «Nikolsky», 4-5 поверх

Розробка і просування сайту -
EFFECTIVE-studio
©

Приєднатися
в соц. мережах

Зв'язатися
за телефонами

вул. Григорія Сковороди 2а,
ТРЦ «Nikolsky»

Станція метро:
Найближчі станції метро: Майдан Конституції

Паркінг:
На території ТРЦ «Nikolsky» працює платна парковка.

Парк зачинено

Відкриття о 10.00

Графік роботи:
Пн-Нд, з 10.00 по 21.00