Обери місто

1 зміна - 07.06 -18.06 - Тематична програма «Спецагенти. Покоління Z »

«Спецагенти. Покоління Z» - це розвиваюча сюжетно-рольова програма, що складається з послідовно вибудуваного комплексу ігор, спортивних, інтелектуальних та творчих змагань.

Кожен учасник програми на два тижні занурюється в атмосферу таємниць, шифрів, небезпечних розслідувань і захоплюючих пригод. Кожен загін – окреме спецагенство з певною місією. Вожаті – старші агенти (агенти під прикриттям). Комплекс – штаб секретних служб. Під час реалізації програми дітки зможуть придумати собі позивний.

Спортивні заняття і змагання зроблять діток сильнішими і витривалішими, творчі конкурси – дадуть можливість проявити явні і приховані таланти. Через виконання щоденних спецзавдань малюкизможуть розвинути увагу та пам'ять, спостережливість і кмітливість, швидкість реакції і спритність, артистизм і переконливість. І, звичайно ж, уміння долати труднощі і працювати в команді.

Кожен, хто витримає всі випробування і впорається з усіма секретними місіями, отримає «ліцензію шпигуна» і право брати участь в підсумковій операції! Штаб секретних служб дуже сподівається, що секретним агентам нового покоління вдасться впоратися з головним лиходієм і врятувати світ!

Кожен учасник програми: Придумає собі позивний, отримає «Ліцензію на ведення шпигунської діяльності». Розвине увагу і пам'ять, спостережливість і кмітливість, швидкість реакції і спритність, беручи участь в різних щоденних творчих, спортивних, інтелектуальних конкурсах і змаганнях. Знайде багато нових друзів і зустрінеться зі старими друзями, весело і з користю проведе час у компанії однолітків.

0 0)
Назад

Бажаєте безлімітних розваг?
Завітайте в Smile Рark

Ми чекаємо вас у

Харків, вул. Григорія Сковороди  2а,
ТРЦ «Nikolsky», 4-5 поверх

Розробка і просування сайту -
EFFECTIVE-studio
©

Приєднатися
в соц. мережах

Зв'язатися
за телефонами

вул. Григорія Сковороди 2а,
ТРЦ «Nikolsky»

Станція метро:
Найближчі станції метро: Майдан Конституції

Паркінг:
На території ТРЦ «Nikolsky» працює платна парковка.

Парк зачинено

Відкриття о 10.00

Графік роботи:
Пн-Нд, з 10.00 по 21.00